Har du brug for en god forsvarsadvokat?

Har du brug for en god forsvarsadvokat?

Er du blevet sigtet, tiltalt, efterlyst eller skal du blot afhøres af politiet, er det en god ide at kontakte en erfaren og god forsvarsadvokat. Du bestemmer selv, hvem der skal forsvare dig i retten eller tage med til afhøring hos politiet, og du behøver ikke vælge den forsvarer, som retten beskikker dig. Du kan frit vælge, hvem du ønsker skal forsvare dig i din straffesag, og du kan altid bede om en anden forsvarer, også selvom du er fængslet. Du skal blot kontakte politiet eller fængselspersonalet.

Det koster ikke ekstra at vælge din egen advokat. Salæret til din forsvarer fastsættes af retten efter nogle helt faste takster, så du kan vælge den bedste forsvarer, uden det bliver dyrere. Hvis du bliver frifundet, er det staten, der skal dække dine udgifter.

Vælger du en af os, som din forsvarer, får du en højt kvalificeret advokat, der behandler din sag grundigt, og som sætter sig fuldt ud ind i din sag, idet det er vores erfaring, at et indgående kendskab til sagen og dens faktum er sikkerheden for det bedste resultat.

Er du anholdt og varetægtsfængslet tager vi efter dine ønsker kontakt til din kæreste, familie eller andre som du måtte ønske skal informeres om din situation, eller som du har brug for kommer med tøj, penge mv.

Vi følger din sag hele vejen og er med til både arrestbesøg, afhøringer og retsmøder. Vi er uafhængige og tager gerne de fornødne konflikter med såvel politi som anklagemyndigheden, for at sikre dine rettigheder, og for at din sag kan få det bedste udfald.